22 helmi Tie onnistuneeseen kokoukseen käy vatsan kautta
Kaikki me tiedämme, että onnistuneen kokouspäivän kruunaa hyvä ruoka. Eriksdahlin kokouspalveluista löytyy reilut kaksikymmentä menuvaihtoehtoa. Jokainen menu on tarkkaan harkittu yksityiskohtia myöten.
Eriksdahl tarjoaa kävijöilleen kaksi erilaista kokousmiljöötä. Erähenkisesti Eriksdahlin Erämaailmassa ja huvilamaisemissa Mustijoenrannan päätalossa. Eriksdahlissa erägourmetiksi kutsutaan herkullisen maistuvaa ja omaleimaiseen tyyliin istuvaa kolmen ruokalajin ateriaa! Kaikkia aisteja hivelevät menut nautitaan Komentokodassa tai hyvällä säällä ulkona. Mustijoenrannassa pöydät notkuvat herkuista: sekä perinteisen että modernimman ruuan ystäville löytyy lukuisia vaihtoehtoja.
ERÄGOURMET ERÄMAAILMAN TAPAAN
Riistalla ryyditettyä vahverokeittoa paahdetun rukiin kera,
Pannulla tiristetyt merilohimedaljongit,
matjeskakku sekä pestossa pyöritetyt perunat
Mansikoilla höystetty tähtianiskiisseli sekä kotijäätelöä
tai
Siikatartar pettuleivän kera
Paahdettua hanhea papupedillä
Vaniljakastikkeessa uitetut, siirappiset
ja kaneloidut omenalohkot
MUSTIJOENRANNAN MENU, TUULAHDUS POHJOISESTA
Vihersalaattia
Hedelmäistä juustosalaattia
Graavilohta ja hillottuja karpaloita
Revontulipataa (saksanhirvi, leipäjuusto, hillosipuli)
Keitinperunat
Haudutettua lanttua
Rieskaa, ruislimppua
Tunturi-puolukkakinuskikakkua
Kahvi / tee
MUSTIJOENRANNAN MENU, NYHTÖPOSSU
Sitrussalaattia
Waldorfinsalaattia
Päärynä-aurajuustosalaattia
Kalamiehen viettelys
Sipulisilliä
Ruusukaaligratiinia
Keitinperunat
Makkarakimara ja sinappia
Nyhtöpossua Hickory-kastikkeella
Saaristolaisleipää
Mehevää porkkanakakkua
Kahvi / tee