Tie onnistuneeseen kokoukseen käy vatsan kautta

Kaikki me tiedämme, että onnistuneen kokouspäivän kruunaa hyvä ruoka. Eriksdahlin kokouspalveluista löytyy reilut kaksikymmentä menuvaihtoehtoa. Jokainen menu on tarkkaan harkittu yksityiskohtia myöten.

Eriksdahl tarjoaa kävijöilleen kaksi erilaista kokousmiljöötä. Erähenkisesti Eriksdahlin Erämaailmassa ja huvilamaisemissa Mustijoenrannan päätalossa. Eriksdahlissa erägourmetiksi kutsutaan herkullisen maistuvaa ja omaleimaiseen tyyliin istuvaa kolmen ruokalajin ateriaa! Kaikkia aisteja hivelevät menut nautitaan Komentokodassa tai hyvällä säällä ulkona. Mustijoenrannassa pöydät notkuvat herkuista: sekä perinteisen että modernimman ruuan ystäville löytyy lukuisia vaihtoehtoja.

ERÄGOURMET ERÄMAAILMAN TAPAAN

Riistalla ryyditettyä vahverokeittoa ­paahdetun rukiin kera,

Pannulla tiristetyt merilohimedaljongit,­
matjeskakku sekä pestossa pyöritetyt perunat

Mansikoilla höystetty tähtianiskiisseli­ sekä kotijäätelöä

 tai

Siikatartar pettuleivän kera

Paahdettua hanhea papupedillä

Vaniljakastikkeessa uitetut,­ siirappiset
ja kaneloidut omenalohkot

MUSTIJOENRANNAN MENU, TUULAHDUS POHJOISESTA

Vihersalaattia

Hedelmäistä juustosalaattia

Graavilohta ja hillottuja karpaloita

Revontulipataa (saksanhirvi, leipäjuusto, hillosipuli)

Keitinperunat

Haudutettua lanttua

Rieskaa, ruislimppua

Tunturi-puolukkakinuskikakkua

Kahvi / tee

ruokapalvelut kokoukseen
MUSTIJOENRANNAN MENU, NYHTÖPOSSU

Sitrussalaattia

Waldorfinsalaattia

Päärynä-aurajuustosalaattia

Kalamiehen viettelys

Sipulisilliä

Ruusukaaligratiinia

Keitinperunat

Makkarakimara ja sinappia

Nyhtöpossua Hickory-kastikkeella

Saaristolaisleipää

Mehevää porkkanakakkua

Kahvi / tee

ruokapalvelut kokoukseen