Eriksdahl Oy | Mustijoenranta
Onnistunut kokous Erämaailmassa tai Myllytorpalla. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus! - Eriksdahl Oy
20171
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20171,page-child,parent-pageid-17723,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Mustijoenranta

Hiljaksiin virtaavan Mustijoen törmä, uusmaalainen maalaismaisema sekä valoisa ja kodikas talo luovat puitteet mutkattomille kokouksille, asiakastapaamisille, tiimi- ja tyhy-päiville, juhlille ja saunailloille.

Mustijoenrannan päätalossa ja saunalla yöpyy mukavasti 10–15 henkilöä.

Toimiva kokoustila

Mustijoenrannassa kokoustaa 20 –30 henkilöä.

Tilat muuntuvat helposti luento-, seminaari- ja kokoustilasta pienryhmätilaksi. Tilasta löytyy esitysprojektori, valkokangas ja fläppitaulu. Talossa on nopea sisäänrakennettu internetyhteys.

Viivy yön yli

Useamman päivän tilaisuudet ja yöpyminen onnistuvat Mustijoenrannassa: viidessä makuuhuoneessa ja rantasaunalla sopii mukavasti yöpymään 10–15 henkilöä. Herkulliset aamiaiset katetaan talon omaan keittiöön.

Ohjelma täydentää elämyksen

Joenylitys Across the River ja muut erähenkiset mittelöt, traktoriajelu Wanhan Valmetin kyydillä, perinteiset seurapelit tai liikunnallinen ohjelma täydentävät tärkeää päivää. Erilaiset seikkailu- ja tehtäväradat hitsaavat tiimit!

>> Luonto- ja maalaiselämykset

Kaksi saunaa ja poreallas tähtitaivaan alla 

Mustijoenrannan päätalossa sähkökiuas tarjoaa tasaiset lämmöt, rantasaunalla nautitaan puukiukaan lempeissä löylyissä. Rantasaunan terassilla joen töyräällä lämpiää poreallas, jonka poreissa unohtuu arkinen aherrus.

Saunomaan voi lähteä Mustijoenrannasta myös Erämaailman telttasaunaan!

Ikimuistoiset juhlat

Mustijoenranta tarjoaa kotoisan tyylikkäät puitteet syntymäpäiville ja muille juhlille. Juhlijoita voit kutsua aina 50:een asti. Juhlapäivästä nautit täysin siemauksin, kun jätät tarjoilut ja muut järjestelyt meidän huoleksemme!

Mustijoenrannasta löytyvät myös karaokelaitteet ja mittava elokuvakirjasto!

Jaa sivu: