Eriksdahl Oy | Kokoussauna: Kapinasauna ja palju - Savusauna - Aittasauna
Kokoussauna kruunaa onnistuneen päivän! Eriksdahlissa on saunoja, mistä valita. Soita 040 5751205 ja kysy lisää!
Kokoussauna
17738
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17738,page-child,parent-pageid-17723,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Sauna

Klassinen rantasauna ja poreallas tähtitaivaan alla

Illanistujaiset, saunaillat tai kokouspäivän kruunuksi pehmeät löylyt: Mustijoenrannan rantasaunalla nautiskelet puukiukaan lempeissä löylyissä.

Isolla terassilla Mustijoen töyräällä vilvoittelet mukavasti, ja laiturilta kastaudut piristävään veteen. Rantasaunan terassiin on upotettu Mustijoenrannan erikoisuus, lämmin poreallas, jonka poreissa unohtuu arkinen aherrus.

Ylellinen saunaosasto ja poreallas

Mustijoenrannan päätalossa sähkökiuas tarjoaa tasaiset lämmöt. Saunomaan sopii isompikin joukko – kahden suihkun ansiosta ei jonoja synny useammankaan saunojan porukassa.

Näyttävään saunaosastoon kuuluu myös poreallas, jossa rentoudut kokouspäivän päätteeksi.

palju

Kapinasauna Erämaailmassa

Vain oravat ja tikat ovat kuulolla, kun vesi sihahtaa kuumille kiville eräsaunan hämyssä. Massiivikivikiuas antaa makoisan kipakat ja pitkään kestävät löylyt. Eräperinteen mukaisesti saunan lauteet on paksusta haapalankusta tuppeen sahattu.

Pulahdus kylpytynnyriin rentouttaa mukavasti! Luonnon rauha ja avotaivas tarjoavat kylpyelämykselle rauhoittavat puitteet.

Etukäteen sovittaessa kylpytynnyrissä voi virkistäytyä viileässäkin vedessä.

Jaa sivu: