Eriksdahl Oy | Kokouspaikka erilaisessa miljöössä - maalaispihapiiri ja Erämaailma
Toisenlainen kokouspaikka 45 minuuttia Helsingistä. Onnistuneimmat kokoukset pidetään erähengessä tai viihtyisässä maalaismiljöössä!
Kokouspaikka
17723
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17723,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Tutustu miljööseen – varaa erilainen kokouspaikka

Mustijoenranta

Hiljaksiin virtaavan Mustijoen törmä, uusmaalainen maalaismaisema ja tyylikkään kodikas kokous- ja juhlatalo luovat puitteet mutkattomille kokouksille, asiakastapaamisille, tiimi- ja tyhy-päiville, juhlille ja saunailloille.

Lue lisää

Erämaailma

Eriksdahlin Erämaailma on toisenlainen kokouspaikka. Vaikka Erämaailma sijaitsee metsässä, se on helposti saavutettavissa. Emme ole myöskään tinkineet kokoustekniikasta. Metsän siimeksessä maailma näyttää hetken erilaiselta!

Lue lisää

Saunat

Mitä on kokouspaikka ilman saunaa? Eriksdahlin saunat hakevat vertaisiaan. Mustijoenrannassa saunoja on kaksi: pehmeät löylyt heitetään rantasaunan puilla lämpiävälle kiukaalle – joskaan päätalon sauna ei rantasaunalle löylyissä häviä. Pulahdus porealtaisiin, sisällä tai ulkona, viimeistelee saunanautinnon. Erämaailmassa lämpiää telttasauna. Pulahdus kylpytynnyriin keskellä metsää on verraton elämys!

Lue lisää

Jaa sivut: