Eriksdahl Oy | Tyky - virkistyspäivään luonto-, erä- ja maalaiselämykset
Tyky-päivän ohjelma rakennetaan tarpeidesi mukaan: jokilautta, ajelut Wanhalla Valmetilla, erätaitoja: aitoja luonto-, maalais- ja eräelämyksiä!
Tyky
17719
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17719,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Luonto- ja maalaiselämykset

Yhdessä tekeminen kannustaa tiimit hyvään yhteistyöhön! Luonto- ja maalaiselämyksiä, seikkailua, erätaitoja, tietojen ja taitojen mittelyä: kokous-, tiimi-, tyky- tai virkistyspäivä täydentyy mieleenpainuvaksi elämykseksi ohjelman myötä.

Testaa uusi Forest Escape, pakopeli metsässä!

Eräohjelmasta vastaavat ammattitaitoiset eräoppaat.

Ongelmanratkaisu tai elämys virittää tiimit uusille taajuuksille.

Tiimityö huippuunsa!

Toimiva, kehittyvä ja yhteen hiileen puhaltava tiimi toimii ja saa aikaan tuloksia. Yhteinen päämäärä ja ongelmanratkaisu vaikkapa selviytymistehtävissä tai seikkailuradoilla kannustaa yhteistyöhön innostavan tekemisen varjolla.

Me Eriksdahlissa ymmärrämme tiimityön päälle. Tuemme asiakkaitamme tarjoamalla heille välineitä yhteistyön kehittämiseen. Ohjelmamme tukee osaamisen jakamista, yhteistyötaitoja, tutustumista sekä koko tiimin ja sen jäsenten suoriutumista ja työhyvinvointia.

Forest Escape

Mitä on tapahtunut Vartiotukikohdassa? Sukella kiehtovaan tarinaan ja ratkaise ongelma! Eriksdahlin Erämaailma tarjoaa kiehtovat puitteet pakopelille. Jälkipelit pelataan Päämaja-laavun nuotiotulilla, Kapinasaunan lauteilla tai paljun lämmössä taivasalla.

Eriksdahlin Forest Escape on tunnin mittainen metsäpeli, johon voi osallistua kerrallaan 4–10 henkilöä. Pelin kesto on yksi tunti, ja se sopii mainiosti osaksi kokous-, tiimi- tai tyhy-päivää.

Across the River

Mustijoki virtaa vuolaana, mutta yli on päästävä. Ette tarvitse paljonkaan rakennustarvikkeita päästäksenne vastarannalle – kuivana tietysti.

Mutta nyt virta vei juuri rakennetun Iivarin pikasillan! Miten pääsette takaisin lähtöpisteeseen?

melontaretki

Eriksdahl Survival

Erätaitokilpailuissa otetaan naisista ja miehistä mittaa! Kilpailuissa tarvitaan näppäryyttä, kekseliäisyyttä, ripeää ongelmanratkaisutaitoa ja ennen kaikkea saumatonta ryhmätyötä. Voitatteko maan vetovoiman? Miten mittaat painoa, saatko liekin roihahtamaan?

Valmettiajelu

Kylänraitilla Wanhalla Valmetilla

Wanhalla Valmetilla otetaan mäkilähtö laavupysäkiltä ja aloitetaan kyyti kylänraittia pitkin maalaiskylän keskustaan. Vehreässä jokilaaksossa Mustijokea seuraten saavumme paikalliseen kyläbaariin.

Wanha Valmetti tarjoaa kyydin myös Erämaailman ja Mustijoenrannan välillä.

Melontaretki joella

Melontaa Mustijoella

Melonta rauhoittaa mutta se voi käydä myös kuntoliikunnasta! Järjestämme eripituisia melontaretkiä Mustijoella.

Jokilautta

Mustijoen maisemaristeilyt jokilautalla

Jokilautta Mustilta avautuvat kauniit Mustijoen maisemat. Lautan lipuessa joen virtaa vieraat voivat paitsi nauttia kauniista maisemista myös laittaa jalalla koreasti lauttatansseissa. Haitarinsoitto kuuluu asiaan totta kai!

Jokilautta kuljettaa vieraat myös Liikenneasema Mäntsälän Tuuliruusun laiturista Lahden moottoritien varresta Eriksdahlin Erämaailmaan.

halkopino

Propsin tekoon – motti halkoja

Eriksdahlin Erämaailmassa pokasahalla puuta nurin, metrin pölleiksi ja kirveellä haloiksi. Ja vielä halot pinoon! Kauanko kestää motin teko entisajan metsätyövälineillä? Halonhakkuun jälkeen kapinasaunan kipakat löylyt rentouttavat kipeytyneet lihakset.

pettuleipä

Petäjäistä pettuleipään

Saarijärven Paavo pani aikoinaan leipään puolet petäjäistä. Mitä se pettu oikein on ja miltä se maistuu? Kokeile petun tekoa pettujauhoista ja maistele itse tekemääsi terveellistä leipää!

niittokone pellolla

Heinät seipäille!

Viikatteelle on töitä, sillä timoteit pitää saada seipäille kuivumaan, jotta metsän eläimille olisi talveksi ruokaa. Saran päästä aloitetaan, rautakangella tehdään heinäseipäille reikiä. Haravilla vedetään heinät kasoihin. Hangot heiluvat ja heinätukot alkavat nousta seipäille. Hiki se tulee tässäkin hommassa!

Valmet 565

Takapakkia?

Oletko ajanut maataloustraktoria? Eriksdahlissa avautuu mainio mahdollisuus testata taitojasi peltoradalla, oletpa sitten ensimmäistä kertaa ratissa tai kokenut konkari.

tulenteko

Nuotion teko ja sytytys

Olet metsässä, sade on yllättänyt ja vaatteesi ovat kastuneet. Mikä neuvoksi? Vaatteet on saatava kuiviksi, jottet paleltuisi. Onneksi sinulla on saha, kirves ja eräpuukko mukanasi. Mutta miten saat märät polttopuut syttymään ja miten teet vaatteet kuivattavan nuotion?

kompassi

Suunnan ottaminen kompassilla ja tähtitaivaan avulla

Kompassin käyttäminen kuuluu joka miehen ja naisen taitoihin. Eräretkeilijän on hyvä osata suunnistaa myös tähtien avulla. Kertaamme kompassin käytön ja opettelemme ottamaan suuntiman. Pohjoiseen tähtitaivaaseen ja tähtien avulla suunnistamiseen perehdymme valkokankaalla tähtianimaatioiden avulla ja ajankohdan ollessa suotuisa myös oikeaan tähtitaivaaseen tutustuen.

metsänlintu

Linnut ja metsän nisäkkäät

Luontoeläinaiheisessa tietoiskussa opit tunnistamaan lintuja ja niiden laulua. Voit arvuutella, mistä linnusta on kyse ja hetken päästä näet oikean vastauksen valkokankaalla. Metsäpolulla sovellamme oppimaamme tarkkailemalla lintuja Eriksdahlin luonnossa.

Metsän eläinten jälkiä voit arvuutella ja vertailla tehtäväpapereista. Lisäksi näet, minkälaisia nahkoja, taljoja sekä turkkeja metsänisäkkäillä on. Talviaikaan havainnoimme jälkiä maastossa.

solmun tekoa

Hyötysolmut

Erilaisten solmujen osaaminen on hyödyllinen taito niin arkielämässä kuin hätätilanteissakin. Opettelemme tavallisimpien solmujen tekemistä.

Jaa sivu: