Eriksdahl Oy | Kokoustarjoilu kruunaa kokouspäivän
Kokoustarjoilu - erägourmet tai runsaat pitopöydät ovat kokouspäivän kohokohtia.
Kokoustarjoilu
17721
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17721,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Erägourmet ja pitopöydät – kokoustarjoilu

Hyvä ruoka kruunaa päivän. Tarjoamme maistuvia menu-kokonaisuuksia, joissa jokainen yksityiskohta on mietitty. Kokoustarjoilu ei voi olla maistuvampaa!

 

Kysy vaihtoehdoista!
Peltimukit, pakinkannet, lankkulautaset. Erähenkeä jokaista yksityiskohtaa myöten!
pakkikattaus

Gourmet erähenkeen

Eriksdahlissa erägourmetiksi kutsutaan herkullisen maistuvaa, kaunista ja omaleimaiseen tyyliin istuvaa kolmen ruokalajin ateriaa! Kaikkia aisteja hivelevät menut nautitaan Komentokodassa tai hyvällä säällä ulkona.

jälkiruoka

Mustijoenrannassa fiinisti

Mustijoenrannassa pöydät notkuvat herkuista: sekä perinteisen että modernimman ruuan ystäville löytyy lukuisia vaihtoehtoja. Ulkogrillien äärellä herahtaa vesi kielelle!

Tarjolla on toistakymmentä erilaista menuaota yhteyttä ja tilaa esite!

MENU ESIMERKKEJÄ

  • Erägourmet Erämaailman tapaan

  • Esimerkiksi:

    Riistalla ryyditettyä vahverokeittoa ­paahdetun rukiin kera,

    Pannulla tiristetyt merilohimedaljongit,­
    matjeskakku sekä pestossa pyöritetyt perunat

    Mansikoilla höystetty tähtianiskiisseli­ sekä kotijäätelöä

     tai

    Siikatartar pettuleivän kera

    Paahdettua hanhea papupedillä

    Vaniljakastikkeessa uitetut,­ siirappiset
    ja kaneloidut omenalohkot

  • Mustijoenrannan Menu Nyhtöpossu

  • Sitrussalaattia

    Waldorfinsalaattia

    Päärynä-aurajuustosalaattia

    Kalamiehen viettelys

    Sipulisilliä

    Ruusukaaligratiinia

    Keitinperunat

    Makkarakimara ja sinappia

    Nyhtöpossua Hickory-kastikkeella

    Saaristolaisleipää

    Mehevää porkkanakakkua

    Kahvi / tee

  • Mustijoenrannan Menu Tuulahdus pohjoisesta

  • Vihersalaattia

    Hedelmäistä juustosalaattia

    Graavilohta ja hillottuja karpaloita

    Revontulipataa (saksanhirvi, leipäjuusto, hillosipuli)

    Keitinperunat

    Haudutettua lanttua

    Rieskaa, ruislimppua

    Tunturi-puolukkakinuskikakkua

    Kahvi / tee

Jaa sivu: